امروز پنجشنبه 01 آذر 1403 http://cctv.cloob24.com
0

سیستم مدیریت پارکینگ هوشمند
در پارکینگ های بزرگ، سه زیر سیستم همده استفاده می شود:
1. پرداخت: محاسبه هزینه استفاده از پارکینگ و مدیریت پرداخت و دریافت ها
2. کنترل دسترسی: کنترل ورود و خروج خودرو ها، با استفاده از کارت RFID یا پلاک خوان
3. هدایت خودرو و تعیین ظرفیت: شناسایی پر یا خالی بودن سلول ها و هدایت خودروها به سوی جای پارک خالی
هدف اصلی در پارکینگ، تسهیل در ورود و خروج و تردد خودرو ها می باشد برای رسیدن به این هدف، هر یک از سه راهکار فوق یا ترکیبی از انها استفاده می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

پروتکل های ساختمان هوشمند
 خانه‌های هوشمند امروزه به عنوان یکی از بخش‌های مهم سیستم‌های مدیریت جامع ساختمان یا همان BMS مورد توجه واقع شده‌اند. خانه‌های هوشمند با هدف ایجاد آسایش و امنیت برای کاربران به سرعت در حال توسعه می باشند.امروزه تکنیک‌های مختلفی برای اتوماسیون ساختمان‌های بزرگ بکار گرفته‌می‌شود از قبیل کنترل نور،کنترل دما، کنترل درها و پنجره‌ها و پرده‌ها و یا سیستم‌های امنیتی و مدار بسته و غیره. علاوه برموارد یاد شده، در خانه‌های هوشمند، کاربرد‌های دیگری نیز از قبیل کنترل Multimedia، آبیاری گیاهان و غذا دادن به حیوانات خانگی نیز قابل تعریف است.
سیستم‌های خانه ی هوشمند علاوه بر ایجاد آسایش و امنیت مضاعف در خانه به بهینه‌سازی مصرف انرژی و صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های نگهداری ساختمان نیز کمک شایانی ‌می‌نماید.
ضمناً این سیستم‌ها علاوه بر مخاطبین معمول خود می‌توانند در بهبود کیفیت زندگی معلولین و سالمندان نیز کمک شایانی نمایند. بسته‌های موجود در خانه‌های هوشمند می‌توانند موارد زیر را تحت کنترل قرار دهند:
کنترل دما
کنترل روشنایی
کنترل نور طبیعی (به کمک باز و بسته کردن خودکار پرده و کرکره ها)
سیستم های صوتی و تصویری
سیستم های اعلام حریق
سیستم‌های حفاظتی وامنیتی
آبیاری گیاهان و تغذیه حیوانات

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

با وجود اینکه برداشت‌های مختلف از مفهوم خانه هوشمند می شود که بستگی به اطلاعات هر فرد در این زمینه دارد، اما در اینجا مواردی مهم، مختصر و کاملاً پایه‌ای را از خانه هوشمند (اتوماسیون ساختمان) را ذکر می‌کنیم. معمولا هر خانه هوشمند شامل موارد زیر است:
* کنترل دما
* کنترل روشنایی
* پرده‌های برقی و سایر تجهیزات موتوری
* سیستم مدیریت مصرف انرژی
* سیستم امنیتی
* سیستم صوتی (با پوشش کامل منزل)
* سیستم صوتی – تصویری
* Interface
تجهیزات ارتباطی بین کاربران و سیستم
به احتمال زیاد، شما تعدادی از سیستم های ذکر شده بال را در منزلتان دارید. اما سوال اینجاست که آیا بهتر نخواهد بود اگر تمام این سیستم‌ها از طریق یک Interface  مشترک (مثلاً یک صفحه لمسی و با یک ریموت) کنترل شوند و بتوان به صورت همزمان این تجهیزات را در سناریو‌های تعریف شده از قبل به کار گرفت؟
هدف ما دراینست که تمام این سیستم ها را که مانند جزایر مجزایی عمل می‌کنند، تحت کنترل یک سیستم مرکزی درآوریم، بنابراین قدم اول،متمرکزکردن همه تجهیزات منزل شما در یک بخش مرکزی است. زمانیکه همه تجهیزات متمرکز شدند،حالمی‌توانیم رفتارهای هوشمند متنوعی برای منزل شما تعریف نماییم.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تکنیک های به کار رفته جهت هوشمند سازی بنا به دو دسته کلی تقسیم می گردند:
روش هایی که در آنها نیازی به کابل کشی مجزا برای کنترل ادوات مختلف وجود ندارد. در این روش ها سیگنالهای تولید شده توسط وسایل کنترل کننده، از طریق شبکه برق موجود در این ساختمان ها و یا با کمک سیگنالهای RF منتقل شده و در مقصد، دستگاه مورد نظر را کنترل می نماید. مشهورترین تکنولوژی در این دسته X10 و Z-Wave می باشد.
 روش هایی که در آنها برای کنترل وسایل و ادوات مختلف علاوه بر سیم کشی برق ساختمان نیاز به برپایی یک شبکه کابلی مجزای دیگر به جهت انتقال سیگنالهای تولید شده توسط وسایل کنترل کننده داریم. در این دسته نیز معتبر ترین تکنولویی KNX می باشد.
شایان ذکر است که به غیر از موارد مذکور کلیه تجهیزاتی که به نحوی با برق کار کرده و یا قابلیت تبدیل به سیستم برقی در آنها وجود دارد در این مجموعه قرار خواهد گرفت.
تکنولوژی های متفاوتی جهت اجرای سیستم های مذکور در خانه ها موجود است که در ذیل به برخی از آنها اشاره گردیده است:
1. X10
2. EIB
3. Z-Wave
4. C-Bus
در کلیه تکنولوژی های فوق تمامی امکانات قابل اجرا و بهره برداری می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

بطور کلی استفاده از سیستم های کنترلی و افزایش کنترل پذیری ساختمان از جنبه های مختلف مزایایی دارد که هریک متوجه بخشی از افراد درگیر با ساختمان مربوطه می گردد.
مزایای سیستم BMS برای ساکنان:ارتقای شرایط آسایشی و رفاهی محل زندگی افزایش کنترل پذیری اجزای مختلف ساختمان و کنترل بخش های مختلف با توجه به سلیقه ساکنان کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه پرداختی افزایش اطلاع رسانی با امکان نمایش داده های مختلف کاهش استهلاک و خرابی سیستم جلوگیری از خرابی غیرمنتظره تجهیزات افزایش ایمنی و بهبود شرایط امنیتی ساختمان قابلیت تسهیم مصارف انرژی بین بخش های مختلف
مزایای سیستم BMS برای مالک ساختمان: افزایش کیفیت ساخت
 افزایش ارزش ساختمان و ترغیب مشتری
 ارتقای رتبه انرژی ساختمان و ترغیب مشتری افزایش انعطاف پذیری ساختمان در صورت تغییر کاربری
 قابلیت مانیتورینگ وضعیت قسمتهای مختلف از راه دور، بعنوان مثال از طریق اینترنت، دریافت پیام (در صورت وقوع وضعیت بحرانی) و...
افزایش قابلیت کنترل و امکان کنترل بخش های مختلف بدون حضور در محل
کاهش هزینه استهلاک
 افزایش عمر ساختمان و کاهش هزینه های بازسازی تقویت ارتباط بین بخش های مختلف ساختمان امکان تعیین میزان مصرف انرژی بخش های جداگانه و تعیین میزان شارژ قسمت های مختلف

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

سیستم های AI ترافیک قادر به پردازش و تجزیه و تحلیل انواع داده ها، از جمله تصاویر و فیلم ها هستند. با کمک تکنیک های بینایی رایانه ای، سیستم های هوش مصنوعی ترافیکی می توانند اشیا in موجود در تصاویر و ویدئوها را از دوربین های ترافیکی، با تجزیه آنها در شناسایی ویژگی ها، و مطابقت آنها با کلاس هایی مانند "ماشین"، "موتور سیکلت" یا "عابر پیاده" تشخیص دهند.

تشخیص و طبقه بندی اشیا می تواند به تمایز بین عابران پیاده و وسایل نقلیه، بین انواع مختلف وسایل نقلیه و بین ساختمانها و موجودات زنده کمک کند. هوش مصنوعی ترافیک می تواند وسایل نقلیه را بشمارد، شلوغی جاده را مشخص کند و بر این اساس ترافیک را مسیر جدیدی ایجاد کند.

در یک زمان خاص، پس از جمع آوری اطلاعات کافی، هوش مصنوعی ترافیک می تواند الگوها را برای درک بهتر اکوسیستم ترافیک آغاز کندو می تواند یاد بگیرد که بین رویدادهایی که باعث ازدحام می شوند، مانند تصادف اتومبیل یا ساعت شلوغی، تفاوت قائل شود. وقتی هوش مصنوعی ترافیک می فهمد که ساعت شلوغی در زمان خاصی اتفاق می افتد، می تواند تجزیه و تحلیل پیش بینی کرده و از داده ها برای بهبود جریان ترافیک استفاده کند.

0

اتوماسیون ساختمان

اتوماسیون ساختمان  (Building Automation) یک روش کنترل متمرکز اتوماتیک تهویه مطبوع (HVAC)، روشنایی و سیستم‌های دیگر ساختمان از طریق یک سیستم مدیریت ساختمان (Building Management System (BMS و یا سیستم اتوماسیون ساختمان Building Automation System (BAS است.

هدف از اتوماسیون ساختمان بهبود آسایش ساکنین، عملکرد بهینه سیستم‌های ساختمانی، کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه‌های عملیاتی و بهبود مصرف آب و برق در چرخه عمر ساختمان است.

اتوماسیون ساختمان نمونه‌ای از یک سیستم کنترل پراکنده (Distributed Control System)  است که در آن شبکه های کامپیوتری برای پایش و کنترل سیستم‌های مکانیکی، ایمنی، سیستم‌های آتش‌نشانی و ایمنی سیل، روشنایی (به خصوص روشنایی اضطراری)، HVAC و کنترل رطوبت و تهویه ساختمان طراحی شده‌اند.

BAS می تواند شرایط آب و هوایی ساختمان را در یک محدوده مشخص نگه دارد، نور را بر اساس برنامه زمانی ساکنین در هر اتاق فراهم کند، عملکرد دستگاه‌ها و خرابی آن‌ها را در تمام سیستم ها پایش ‌کند و در صورت نقص در کارکرد صدای هشداری را برای پرسنل تعمیرات تولید ‌کند.

0

در سال 1970، ورود کامپیوتر و تکنولوژی ارتباطات راه دور، زندگی بشر را متحول کرد. این تغییر و تحول حتی از نظریه‌‌ای که خود، جلودار این تکنولوژی بود، پیشی گرفت. از سال 1990، زندگی فردی و اجتماعی افراد، با ورود کامپیوتر و ارتباطات راه دور و در نتیجه بی‌معنی شدن فاصله‌ها، تغییرات بسیاری کرد. فضاها و مکانهای فیزیکی و تعاریفشان، درست همانند چهره انسان، در طول زمان دچار تغییر شده‌اند. برای مثال اتاقهای ملاقات و کنفرانس شکل مجازی به خود گرفته اند. چرا که بسیاری از عناصر و اجزاء فیزیکی آنها، جای خود را به کامپیوتر داده‌اند.

این اتفاق درست همان چیزی است که می‌توان نامش را وحدت میان توانایی‌های کامپیوتر و دنیای فیزیکی ما دانست. در هم آمیختن دنیای فیزیکی ما با کامپیوتر این امکان را فراهم می‌آورد تا دنیای بدست آمده با ذهنی کامپیوتری بیاندیشد.

کامپیوتر این توانایی را دارد که اطلاعات را دریاف کند (input) و آنها را با کامپیوترها و ماشین‌های دیگر رد و بدل کند. همچنین کامپیوتر می‌تواند به راحتی کارهایی نظیر، پویش اطلاعات، محاسبه، نتیجه‌گیری (output) را در مدت زمان کوتاهی انجام دهد. گویی کامپیوترها هم می‌تواند بیاندیشند، اما سریعتر از انسانها.

امروزه ساختمانها خود گونه ای از تکنولوژی هستند. آنها خود را با تکنولوژی وفق می‌دهند و از آن بهره می‌گیرند. ساختمانها به عنوان یک سازه به محض اینکه توانایی کامپیوتر را در اختیار بگیرند، هوشمند خواهند شد. نخستین بنای هوشمند از تکنولوژی در جهت مهیا ساختن محیطی امن و راحت و انرژی زا استفاده کرد. ایده یک ساختمان هوشمند، ارتباط و پیوستگی میان دسترسی، نوردهی، امنیت، نظارت، مدیریت و ارتباط راه دور را پیش رو قرار می‌دهد. عامل یکپارچگی، این توانایی را به سیستمها می‌دهد تا بتوانند اطلاعات را میان خود رد و بدل کنند. تبادل اطلاعات میان این سیستم‌ها باعث می‌شود که خروجی اطلاعات که همان نتیجه نهایی است، بدون ایجاد هر گونه اختلال، انجام شود. از سوی دیگر سیستمهای خروجی اطلاعات و یا تصمیم گیرنده‌های نهایی، سیستم‌هایی هستند پاسخگو، که پاسخی مناسب برای اطلاعات ارسالی که از منابع گوناگون به سیستم وارد می‌شوند، مهیا می‌کنند. خروجی‌های اطلاعات(output) و سیستم‌های تصمیم گیرنده، اصلی‌ترین و ضروری‌ترین مولفه در این نوع معماری که به نام معماری پاسخگو شناخته می‌شود، هستند.

0

دانلود پایان نامه طراحی و ساخت پارکینگ هوشمند دیجیتال

این پروژه توسط نرم افزار بسکام برنامه نویسی شده و توسط نرم افزار پروتئوس شبیه سازی و در آخر بر روی فیبر مدار چایی پیاده سازی شده است. هدف این پروژه کنترل رفت و آمد اتومبیل ها به داخل پارکینگ و مشاهده ظرفیت خالی پارکینگ است. و نمایش دادن زمان ورود و خرج اتومبیل ها و محاسبه زمان اتومبیل هایی که در داخل پارکینگ پارک شده اند. از آنجایی که در عوض هر اتومبیل مبلغی به عنوان عوارض گرفته می شود. مجموع موجودی صندوق نیز باید مانیتورینگ شود. هنگامی که ظرفیت پارکینگ کامل شود درب ورودی بسته خواهد شد. تا دیگر هیچ خودرویی نتواند وارد شود.

در قسمت درب ورودی و خروجی پارکینگ دو عدد میکرو سوئیچ، با کمی فاصله وجود دارد که با یک کردن میکرو سوئیچ ورودی اتومبیل اول وارد شده و چراغ LED روشن می شود. و در روی سون سگمنت نمایش داده می شود که چه تعداد اتومبیل پارک شده است. این پروژه قادر به نمایش تعداد ماشین های پارک شده در پارکینگ، نمایش ظرفیت پارکینگ بر روی سون سگمنت، نمایش زمان و محاسبه زمان پارک شده اتومبیل می باشد.

پارکسنگ هوشمند

این پروژه برای کنترل و مدیریت سیستمهای پارکینگ کاربرد دارد ما در این مدار برای ورود و خروج از دو میکرو سوئیچ به صورت دستی که توسط کاربر انتخاب می شود، استفاده شده است. پیشنهاد می شود که بجای استفاده از میکرو سوئیچ، از یک تگ RFID که کارت الکترونیکی می باشد استفاده کرد. به این صورت که به هر اتومبیلی که داخل پارکینگ می شود یک کارت داده می شود و هنگام خروج توسط کارت (RFID) زمان داخل بودن و تاریخ روز را می توان محاسبه کرد. همچنین می توان بجای استفاده از میکرو سوئیچ از دو سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز برای ورود و خروج اتومبیل ها به پارکینگ استفاده کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

امروزه پارکینگ‌ها به قسمت بسیار ضروری در بافت شهری تبدیل شده‌اند که حجم بالایی از وسایل نقلیه را در خود جای می‌دهند و از سد معبر و ایجاد ترافیک‌های سنگین جلوگیری می‌کنند. در پارکینگ طبقاتی هوشمند از نقطه ورودی گرفته تا محل پارک، و خروجی‌ها همگی تحت کنترل سیستم هوشمند قرار دارند و دخالت انسانی بسیار کمتر است.

در پارکینگ‌های مکانیزه هوشمند از یک سیستم مدیریت پارکینگ استفاده می‌شود که کنترل قسمت‌های مختلف را در دست دارد و توسط اتاق مانیتورینگ، کنترل و نظارت می‌شود. کنترل گیت ورودی، شناسایی ماشین‌ها، اطلاع از محل پارک ماشین، تعداد ماشین موجود در پارکینگ، کنترل گیت خروجی، بهینه‌سازی فضای پارکینگ، تعیین محل پارک خودرو، شناسایی افراد، و پرداخت هزینه پارکینگ مکانیزه از تجهیزات به‌کاررفته در پارکینگ‌های هوشمند هستند. با نصب پارکینگ طبقاتی هوشمند می توانید، در مساحتی که دارید واحد های مسکونی بیشتر بسازید و جای کمتری به پارکینگ اختصاص بدهید. و ارزش افزوده بیشتری از زمین خود داشته باشید. با نصب پارکینگ طبقاتی هوشمند می توانید مساحت باقی مانده را به یک مجتمع تجاری تبدیل کنید و سود آوری بیشتر داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.