امروز یکشنبه 09 اردیبهشت 1403 http://cctv.cloob24.com
0

جهت جلوگیری از سرقت اماکن یا اعلام سرقت از دزدگیر اماکن استفاده می شود. عملکرد نظارت سیستم قابل تعریف می باشد، مثلا بعضی از سیستم ها را می توان بصورت نیمه فعال مسلح کرد به این معنی که بعضی از محیط ها تحت کنترل باشند و بر روی بعضی از محیط ها کنترلی نباشند (برای مثال حالتی را در نظر بگیرید که در خانه هستید و فقط می خواهید دربهای ورودی و پنجره ها کنترل شوند ولی اتاق خواب و راهرو تحت کنترل سیستم نباشد) یا اینکه بعضی از محیط ها بصورت 24 ساعته کنترل شوند. قیمت کنترل پنل با توجه به قابلیت های فوق قابل تغییر است.
بسته به نوع سیستم کنترل پنل، دستگاه اعلام سرقت را می توان از طرق مختلف مسلح یا غیر مسلح کرد، که ترتیب آن به شرح زیر می باشد:

کلید یا سوئیچ
ریموت کنترل
خط تلفن
سرویس GSM
کی پد
پیغام صوتی
اثر انگشت
کارت بدون تماس یا مغناطیسی یا Smart Card

IP شبکه

در سیستم های دزدگیر اماکن جهت کنترل مکان های مختلف از سنسورهای متفاوت استفاده می شود.

مگنت: جهت حفاظت از دربها و پنجره ها
سنسور تشخیص شکستن شیشه
سنسور حساس به ضربه(shock sensor)

رادار یا آشکار کننده حرکات که خود به سه نوع PIR، مایکرویو و اولتراسونیک تقسیم می شود.

PIR خود به مدل های مختلفی تقسیم می شود:

سنسور PIR برای فضای باز
سنسور PIR برای فضای بسته
سنسور PIR با دید °360-°90-°180-°120
سنسور PIR غیر حساس به حیوانات خانگی

و...

برای فضای وسیع از چشم های خطی استفاده می شود و برای حفاظت از پنجره ها و درب ها از شوک سنسور و سنسور تشخیص صدای شکستن شیشه استفاده می شود. خروجی سیستم دزدگیر می تواند به صورت های زیر باشد:

آژیر (ایجاد صدای بلند جهت اعلام خبر)
فلاشر (نمایشگر فوری)
GSM (ارسال SMS یا تماس تلفنی از طریق GSM)
پیجر بی سیم (ارسال اطلاعات بی سیم به پیجر)
تلفن کننده
IP، شبکه

منبع تغذیه دزدگیر اماکن از برق شهر و باطری پشتیبان می باشد و حجم باطری متناسب با تجهیزات به کار رفته در سیستم متغیر می باشد.
در مکان های عمومی که امکان سرقت در روز نیز می باشد از شاسی اضطراری(Emergency key) یا پدال استفاده می شود که با فشرده شدن آنها سیستم شروع به پخش آلارم می نماید.
انتخاب نوع دستگاه دزدگیر اماکن به نوع کاربری مکانی که قصد نصب آنرا داریم بستگی دارد و به همین ترتیب قیمت تمام شده برای یک سیستم وابسته به تجهیزات و وسائل به کار گرفته شده می باشد

تلفن کننده

پنل های اعلام حریق امکان تجهیز به تلفن کننده را نیز دارند. تلفن کننده به خط تلفن ثابت متصل گردیده و  قابلیت دریافت و ثبت شماره تلفن توسط کاربر را دارا می باشند، به این صورت که کاربر، شماره تلفن های مورد نظر خود را در پنل ثبت می نماید تا در صورت فعال بودن سیستم و تشخیص مواردی که برای پنل تعریف شده (حرکت، شکستن شیشه، شوک، حریق و...)، از طریق تماس تلفنی، کاربر را از تغییر در وضعیت موجود مطلع نماید.

در صورت عدم دسترسی به خطوط تلفن ثابت می توان از تلفن کننده های GSM استفاده نمود که توسط یک سیم کارت (تمامی سیم کارت های شرکت های فعال در کشور قابل استفاده می باشد) همان قابلیت را در اختیار شما قرار خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
  • تاریخ: شنبه , 11 آذر 1402 (01:13)

ارسال دیدگاه