امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 http://cctv.cloob24.com
0

از لحاظ هزینه معمولا دوربین های مداربسته  آنالوگ نسبت به دیجیتال مقرون به صرفه تر بوده و با پرداخت حدود 150000 تا 250000 تومان می توان تصویر قابل قبولی داشت.

در صورتی که برای داشتن همین تصویر در دوربین مداربسته دیجیتال باید 3تا4 برابر این هزینه را پرداخت کرد.

از لحاظ سیم کشی دوربین مداربسته  آنالوگ با کابل کواکسیال به دی وی آر متصل می شود در صورتیکه هر دوربین مداربسته دیجیتال دارای یک آی پی آدرس است و با  کابل cat6/cat5 با NVR در ارتباط است.

واحد سنجش کیفیت دوربین های آنالوگ تی وی لاین می باشد.

دوربین های مداربسته

دوربین مداربسته

در حال حاضر دوربین هایی با 700 تی وی لاین در بازار موجود می باشد.

کیفیت یک دوربین مداربسته دیجیتال با مقیاس مگا پیکسل سنجیده می شود.

هر یک از مدل های دیجیتال و یا آنالوگ دارای مدل چرخشی  یا همان speed dome و همچنین  مدل ثابت می باشد.

دوربین های ثابت هم دارای انواع و اقسام مختلف جهت نصب در فضاهای متنوع و با کارایی های متنوع در بازار موجود می باشد.

 مثلا:

دوربین های ثابت لنز سوزنی در ابعاد بسیار کوچک 3*3*1 سانتیمتر-  دوربین های دام ثابت fix dome- دوربین هایی که در چشم الکترونیک یا دیتکتور مخفی شده است.

دوربین های صنعتی و نیمه صنعتی دارای لنز های ثابت و اتو ایریز

این دوربین ها با قرار گرفتن در کاور در محیط های مسقف یا روباز نصب می گردد و با استفاده از کاور های ضد اب و دارای فن و هیتر و برف پاک کن براحتی در برف و باران تصاویر مطلوب ارائه خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

جهت مشاهده و راه اندازی سیستم دوربین مداربسته بایستی مراحل اولیه مورد نیاز برای این کار را انجام داد. برای این منظور، شما بایستی لوازم زیر را به همراه داشته باشید:

دوربین مداربسته

هارد دوربین مداربسته

فیش BNC

دستگاه DVR

کابل تصویر

آداپتور

در مرحله اول بایستی هارد مخصوص دوربین مداربسته را بر روی دستگاه سوار و سپس از اتصال، دستگاه را به توسط کابل برق، به برق وصل و روشن نمایید تا از صجت عملکرد دستکاه مطلع و از طرفی برای استفاده، هارد را باید فرمت نمایید. سپس یا استفاده از فیش BNC  و کابل تصویر RG59 موجود، یک کابل تست جهت تست و اتصال دوربین درست نماییم. مرجله آخر، اتصال آداپتور و کابل تصویر به دوربین می باشد. دوربین های سقفی، مادون قرمز، مینیاتوری و... دارای دو سیم خروجی و متصل به دوربین مییاشند که یکی از آنها فیش تصویر و دیگری فیش برق می باشد. آداپتور را از جعبه خارج و یک سر آن را به برق و سر دیگر آن که به صورت نری می باشد را به فیش مادگی دوربین متصل می کنیم تا تغذیه دوربین تامین و دوربین آماده به کار گردد. سپس کابل تستی را را که دو سر آن فیش BNCمی باشد، یک سر آن را به فیش نری دوربین وصل و دیگری را به یکی از کانالهای ورودی دستگاه DVR وصل می کنیم تا اتصال بین دستگاه و دوربین کامل گردد. حال پس از انجام این کارها، با تصال یک عدد ماینتور و یا تلویزیون به دستگاه که دستگاههای DVR امروزی قابلیت ساپورت این موارد را دارند، بایستی تصویر را مشاهده نماییم. در برخی از دوربینها مانند دوربین صنعتی، فیش برقی وجود ندارد، بلکه دو عدد پیچ موحود است که در زیر آنها علامتهای + و  - کشیده شده که این بدلیل این است که باید تعذیه مثبت به + و تغذیه - به منفی وصل گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

فیش BNC

جهت اتصال کابل تصویر به دوربین و یا دستگاه و انتقال تصویر، نیاز به به کانکتور جهت ایجا این ارتباط می باشد که از فیش های BNC پرسی و یا لحیمی در این مورد استفاده می گردد. جهت کار با فیشهای لحیمی نیاز به هویه وس یم لحیم می باشد ولی برای استفاده از فیشهای BN‍‍C، به دلیل وجود مغزی ماده و حلقه دور BNC، از آچار پرس BNC اسفاده می شود

کابل کواکسیال RG59

جهت انتقال تصویر و نمایش تصویر دوربین بر روی دستگاه، تلویزیون و هر وسیله دیگر، از کابلهای تصویر و یا کابهای کواکسیال RG59 استفاده می شود که دارای مقاومت 75 اهم می باشند، این کابلها دارای مغزی و شیلد می باشند که در بهترین حالت، مغزی مس یوده وشیلد نیز مس می باشد که هر چقدر تعداد شیلد کابل بیشتر باشد، به همان اندازه کیفیت و مسافت انتقالی نیز بیشتر می شود.

آچار پرس BNC

جهت اتصال مابین کابل RG59 و فیش BNC‌پرسی، از این نو آچارها استفاده  می گردد.

پلن

اولین قدم برای شروع به کار داشتن یک نقشه یا پلن از سیستم است. در هنگام مشخص کردن محل نصب دوربین‌ها به چندین نکته باید توجه داشته باشید. نصب دوربین در محیط‌های کم نور به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در صورتی که می‌خواهید از یک دوربین دید در شب برای یک محیط تاریک استفاده کنید باید بدانید که این دوربین‌ها در محیط‌های تاریک تصویری سیاه و سفید خواهند داشت. هرگز دوربین را مستقیما در جهت نور خورشید و یا لامپ‌های پر نور نصب نکنید.

انتخاب محل مناسبی برای نصب دوربین کار آسانی نیست پس بی تفاوت از کنار آن نگذرید. گذشته از موقعیت نور در تصویر موقعیت و فاصله شی مورد نظر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در موقع خرید لنز (در صورتی که دوربین شما دارای لنز فیکس نباشد) متوجه انوع مختلفی از لنزها خواهید شد. در موقع انتخاب لنز به نور محل و فاصله شی توجه داشته باشید و فاصله کانونی لنز را انتخاب کنید. در یک محیط کوچک (حدود 50 متر) استفاده از لنز 3.6 مناسب خواهد بود. هر چه فاصله شی مورد نظر بیشتر شد باید فاصله کانونی لنز نیز بیشتر باشد. البته انتخاب لنز مناسب کار آسانی نیست و نیازمند کمی تجربه خواهد بود. راه دیگر برای این کار استفاده از لنزهای با قابلیت فوکوس متغییر است محدوده فوکوس این لنزها نیز محدود است اما کار انتخاب را برای شما خیلی راحتر خواهد کرد.

با انتخاب مکان‌های مهم و استراتژیک برای نصب دوربین شما خواهید توانست تعداد دوربین‌ها مورد نیاز برای یک محیط ثابت را کاهش دهید. در موقع نصب از همپوشانی تصاویر خودداری کنید و دوربین‌ها را طوری نصب کنید که هر کدام محیطی کامل را که دیگر دوربین‌ها پوشش نمی‌دهند پوشش دهند. در صورتی که حفظ امنیت دوربین‌ها نیز دارای اهمیت باشد دوربین‌ها را معمولا طوری نصب می‌کنند که هر دوربین در دید یک دوربین دیگر قرار گیرد و به وسیله یک دوربین دیگر پشتیبانی شود. نکته بسیار مهم دیگر در زمان جایگذاری دوربین‌ها توجه به امکان کشیدن کابل در محل نصب دوربین است.

سیم‌کشی

زمان‌برترین قسمت نصب دوربین‌های مداربسته مربوط به سیم‌کشی می‌شود. باید برای سیم‌کشی در قسمت‌های مختلف برنامه داشته باشید به طوری که کمترین مقدار سیم مصرف شود و همچنین طول سیم‌ها از حد استاندارد فراتر نرود چون موجب تضعیف سیگنال‌های تصویر خواهد شد. هرگز سیم‌های انتقال دهنده سیگنال‌های ویدئویی را از کنار سیم‌های جریان بالا عبور ندهید و حداقل فاصله 12 سانتی‌متر را در این مواقع رعایت کنید. طول کابل هر دوربین نباید از 400 متر بیشتر شود همچنین سعی کنید از کابل‌های کیفیت بالا برای انتقال تصاویر استفاده کنید.

نکاتی دیگری نیز در هنگام سیم‌کشی با اهمیت است مثلا سعی کنید در موقع نصب دوربین همیشه مقداری سیم اضافی در محل نصب دوربین برای جابه‌جایی‌های احتمالی باقی بگذارید. سعی کنید از تغذیه جداگانه دوربین‌ها خودداری کنید. می‌توانید برق را با ولتاژ 220 ولت تا دوربین برده و برای هر دوربین از یک آداپتور جداگانه استفاده کنید و یا کل دوربین‌ها را با یک آداپتور مرکزی تغذیه کنید. تغذیه هر دوربین از یک محل امکان نصب  UPS مجزا برای دوربین‌ها را در آینده از شما خواهد گرفت.

جایگذاری دوربین‌ها

جایگذاری دوربین بیشتر مربوط به نصب پایه و پیچ کردن آن به دیوار یا سقف می‌شود. در موقع رولپلاک کردن دوربین به دیوار یا سقف توجه داشته باشید که دوربین کاملا محکم در جای خود قرار گیرد و در صورتی که حس کردید پیچ‌ و رولپلاک‌ها خود دوربین کوچک هستند از اندازه بزرگتری استفاده کنید.

در موقع مشخص کردن محل سوراخ‌کاری به جهت دوربین توجه داشته باشید. در مورد دوربین‌هایی که تغذیه DC دارند باید به پلاریته ورودی دوربین توجه داشته باشید. برای اتصال سیم تصویر دوربین‌ها باید از فیش BNC استفاده کنید. فکر نمی‌کنم وصل فیش BNC کار خیلی سختی باشد به همین دلیل از توضیح آن صرف نظر می‌کنم اما اگر به نظر شما ضروری بود به من اطلاع دهید تا آن را اضافه کنم.

پس از وصل BNC خواهید توانست تصویر دوربین‌ها راببینید (البته اگر مراحل قبلی را به خوبی انجام داده باشید).

جدول زیر به شما ترتیب انجام عملیات مربوط به نصب دوربین را نشان می‌دهد:

جمع‌آوری اطلاعات اولیه (مانند بازدید از محل, تعداد دوربین‌های درخواستی و...)

مشخص کردن نوع دوربین‌ها

مشخص کردن محل مرکز کنترل (با توجه به ملاحظات امنیتی و امکان سیم‌کشی و...)

تعیین سیستم تغذیه دوربین‌ها (مرکزی یا مجزا)

آماده کردن محل عبور کابل‌ها (سقف کاذب, کف, داکت و...)

اجرای کابل کشی

اصلاح و انجام جزئیات مربوط به سیم‌کشی

اصلاح و انجام جزئیات مربوط به وصل به سیستم نمایش و ضبط

گرفتن تصاویر و تنظیم دوربین‌ها

پایان عملیات نصب دوربین‌ها

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

Progressive Scan چیست؟

Interlaced Scan چیست؟

برتری دوربین های تحت شبکه ip که از Progressive Scan استفاده می کنند در مقایسه با دوربین های آنالوگ چیست؟

در حال حاضر دو روش مختلف برای تصاویر برداری ویدئویی وجود دارد.

Interlace Scaning

Progressive Scaning

که با توجه به نیاز و نوع هدف فیلم برداری یکی از این دو روش انتخاب می شوند.یکی از مهمترین پارامتر هایی که باید در این انتخاب در نظر گرفت متحرک و یا ثابت بودن تصویر است. همچنین برای این انتخاب یک سوال مهم وجود خواهد داشت: ثبت چه اندازه از جزییات این تصویر متحرک مورد نیاز است؟!

 Interlace Scan

تصویر برداری مبتنی بر این تکنیک از همان تکنولوژی که در نمایشگرهای CRT استفاده شده است، استفاده می کند. در این تصویر برداری حد اکثر 576 خط افقی وجود دارد.

تکنیک اینترلیس تصویر را به دو دسته خطوط زوج و فرد تقسیم می کند و سپس به طور پیوسته با سرعت 30 فریم در ثانیه این دو دسته خط را بروزرسانی (Refresh) می کند(یعنی در هر لحظه فقط یکی از این دو دسته خط بروزرسانی می شود یعنی در واقع نیمی از تصویر در یک لحظه و نیمی دیگر در لحظه ی بعدی ثبت می شود).

وجود تاخیرهای زمانی جزیی بین بروز رسانی این دو دسته خط باعث بوجود آمدن اعوجاج، لرزش و یا دندانه در تصاویر به خصوص تصاویر متحرک می شود.

البته برخی از اثرات نامطلوب Interlace Scaning با استفاده از de-interlacing جبران می شود.

در واقع de-interlacing مجموعه پردازش هایی است که برای تبدیل تصاویر اینترلیس به تصاویر معمولی استفاده می شود.

در برخی از تجهیزات ویدویی (اکثرا تجهیزاتی که وب سرور داخلی دارند) برای بهبود کیفیت تصویر از یک فیلتر de-interlacing داخلی استفاده می شود که باعث کمتر شدن اشکالاتی از قبیل blur شدن تصویر می شود.

تکنولوژی Interlace مدت زمان زیادی است که در دوربین های آنالوگ، تلویزیون ها و بسیاری تجهیزات ویدویی دیگر بخوبی استفاده می شود و امروزه نیز برای بسیاری از کاربرد ها بهترین گزینه به شمار می رود. این تکنولوژی  Line Doubling نیز نامیده می شود.

در هر حال تکنولوژی نمایش تصاویر با ورود DVD و نمایشگرهای LCD وTFT پیشرفت کرد و تکنولوژی جدیدی تحت عنوان Progressive Scan وارد دنیای تصویر و ویدئو شد.

 Progressive Scan

این تکنولوژی که در واقع در تضاد کامل با Interlace Scaning است.در هر لحظه کل تصویر را در یک مرحله اسکن می کند و می تواند این کار را حد اقل 60با در ثانیه انجام دهد.

به عبارت دیگر تصویر اسکن شده به دو دسته خطوط جدا از هم تقسیم نمی شود و تمام خطوط تصویر در یک مرحله اسکن می شوند.

بنابراین چون کل تصویر در یک لحظه اسکن می شود از بوجود آمدن خطاهایی از قبیل blur, flickerness ,... جلوگیری می شود.

وقتی یک دوربین در حال تصویر برداری از یک جسم متحرک است، جزییات و وضوح تصویر ثبت شده بیشتر از هر چیز دیگر به نوع تکنولوژی تصویربرداری وابسته است. 

در سیستم های نظارت تصویری و دوربین های مدار بسته، ثبت و نمایش جزییات تصاویر متحرک (به عنوان مثال چهره ی شخصی که در حال دویدن است) از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در چنین مواقعی استفاده از سیستم های مبتنی بر تکنولوژی Progressive Scan بهترین گزینه خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

زمانی که صحبت از دوربین های پلاک خوان به میان می آید، دو مساله در ذهن مطرح می شود.اولی دوربین های پلاک خوان پلیس که به اصطلاح به آن ANPR می گویند (Automatic Number Plate Recognition) و پلیس ها از آن برای سنجش سرعت اتومبیل ها استفاده می کنند که می تواند به صورت ثابت، روی سه پایه، نصب در خودرو پلیس و یا به صورت نصب شده در خیابان ها، بزرگ راه ها و جاده ها باشد.

مساله دوم دوربین های مداربسته ای است که در ورودی پارکینگ ها،عوارضی، پمپ بنزین ها و مراکز مهم، برای کنترل ورود و خروج خودرو ها به کار می رود.

در واقع تمام دوربین های مداربسته می توانند تصویر پلاک اتومبیل را به ما نشان دهند.اما مساله مهم این است که آیا تصویر پلاک، وضوح کافی دارد و آیا اعداد و حروف قابل تشخیص است؟

آیا فقط وقتی اتومبیل جلوی راه بند توقف می کند، پلاک آن قابل خواندن است و یا در صورتی که باسرعت زیاد عبور کند هم قابل تشخیص است؟
اگر نور چراغ های جلو مزاحم دید دوربین مداربسته شود چه کار کنیم؟

برای پاسخ سوالات بالا بهتر است به این صورت بگوییم که اگر فقط هدف دیدن پلاک خودرو ها در مانیتور باشد و نیاز به خواندن آن توسط نرم افزار نباشد، از دوربین هایی با تکتولوژی Spotlight Back Light Compensation استفاده می کنیم.دوربین مداربسته ای که دارای این تکنولوژی است، نور شدید چراغ های جلو اتومبیل را در مانیتور کاهش می دهد تا پلاک قابل روئیت باشد.

اما اگر بخواهیم پس از اینکه دوربین مداربسته تصویر پلاک را در مانیتور نمایش داد، حروف و اعداد آنرا بخواند، باید از نرم افزار های پلاک خوان استفاده نماییم.

این نرم افزار به همراه دوربین مداربسته قابلیت خواندن پلاک در سرعت بالا را نیز دارد، در این حالت دوربین در کمتر از یک ثانیه، در حدود ده تا پانزده عکس پیوسته SNAPSHOT از پلاک می گیرد و پس از آن نرم افزار به صورت اتوماتیک عکس ها را با هم مقایسه می کند و یک عکس که از همه واضح تر است را برای نمایش انتخاب می کند. سپس آنرا به متن (عدد و حروف) تبدیل کرده و ذخیره می نماید.

اگر برای نرم افزار پلاک خوان یک دوربین مداربسته حرفه ای به همراه لنز با کیفیت تهیه شود و از طرفی دوربیندر مکان مناسب با زاویه دید استاندارد نصب شود، دیگر نیازی نیست تا اپراتور به صورت دستی پلاک اتومبیل ها را در یک پارکینگ وارد کامپیوتر کند. حتی در بعضی از پارکینگ ها می توان اپراتور را حذف کرد و سیستم پلاک خوان را به سیستم راه بند و درب برقی یا ACCESS CONTROL متصل نمود.
معمولا با تابش پروژکتور های مادون قرمز به پلاک خودرو ها در ورودی پارکینگ ها، دوربین های پلاک خوان می توانند تصویری با کیفیت تر و با خطای کمتر از 4 درصد را ارائه نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

همانطور که میدانید که برای ذخیره سازی تصاویر دوربین مداربسته در سیستم های دیجیتال به هارد نیاز داریم.

هارد دی وی آر

هر چه تعداد دوربین های یک دی وی آر بیشتر باشد، نیاز به هارد بیشتری داریم. همچنین کیفیت ذخیره سازی و مدت زمان مورد نیاز، تعداد و حجم هارد ها را تعیین می کند.

البته در سیستم های جدید از فرمت هایی برای ذخیره سازی استفاده می شود که تصاویر دوربین مداربسته فضای کمتری از هارد را اشغال کند.

باید در نظر داشته باشیم که اکثر سیستم های مداربسته جدید به همراه برد صدا یا همان میکروفن نصب می شود و صدای محیط نیز مقداری از فضای هارد را اشغال می کند.

در بعضی از موارد، مصرف کننده به علت گرانی هارد توانایی خرید مقدار زیادی هارد را ندارد و یا اینکه DVR خریداری شده بیش از یک یا دو هارد یک ترابایت را پشتیبانی نمی کند و کاربر نیاز به مدت ذخیره سازی بیشتری دارد.در این حالت، می توان با تغییراتی در چند معیار زیر مقدار ذخیره سازی را 2 تا 3 برابر افزایش دهیم.

1- موشن سیستم را کم کنیم.
حتما میدانید که در دی وی آر ها ذخیره سازی را می توان بر حسب حرکت انجام داد. یعنی اگر در محیط هیچگونه حرکتی نبود، فضایی هم از هارد اشغال نشود. این حرکت بر حسب مقدار قابل تعریف است.
مثلا از عدد یک تا ده را می توانید انتخاب فرمایید. هر چه عدد را کوچکتر انتخاب نمایید، سیستم کمتر به حرکت واکنش نشان می دهد و هر چه عدد به 10 نزدیکتر باشد، دوربین مداربسته شما در واقع به کوچکترین حرکت هم حساس بوده و ذخیره سازی انجام می دهد.

2- تعداد فریم ها در ثانیه را کم کنیم
در یک سیستم دی وی آر، معمولا 25 فریم در هر ثانیه از تصویر دوربین مداربسته ذخیره می شود،اگر فریم ها در هر ثانیه را کم کنیم، مثلا 10 فریم در هر ثانیه ذخیره نماییم، در زمان بازبینی تصاویر متحرک نرمی کمتری در حرکت دارند و هر چه سرعت تصویر جسم بیشتر باشد این قضیه محسوس تر است.اما در عوض هارد شما دو برابر حالت عادی تصویر دوربین های مداربسته را ذخیره می کند.

3- فرمت ذخیره سازی را تغییر دهیم
هر دستگاه با فرمت های مختلفی ذخیره سازی را می تواند انجام دهد mpeg-4 h-264 avi و…
می توانید فرمتی را انتخاب کنید که کمترین فضای هارد را اشغال می نماید.

4- سایز تصویر را کوچک نماییم
مثلا از سایز 1024 * 768 به سایز 800*600 یا سایز های دیگر تغییر دهیم.البته در زمان بازبینی تصویر به شما کوچک نمایش داده می شود و در صورتی که آنرا بزرگ کنید کمی از کیفیت کاسته می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

همانطور که می دانید نحوه سیم کشی و نوع کابل تاثیر مستقیم بر روی تصویری دارد که شما از دوربین مداربسته به دست می آورید بنابراین مهمترین و اصلی ترین قسمت در نصب دوربین مدار بسته مربوط به سیم کشی سیستم می شود. برای انجام این کار باید در نظر داشته باشید که کوتاه ترین مسیر برای سیم کشی را انتخاب کنید زیرا در سیم کشی ها با مسافت طولانی و غیر استاندارد سیگنال های تصویر ضعیف می شود.

در نصب سیستم دوربین مدار بسته بعد از بازدید کارشناس و مشخص شدن تعداد دوربین های مدار بسته مورد نیاز باید مسیر سیم کشی، داکت کشی و جاگذاری لوله ها را مشخص کنیم. مسیرها باید طوری انتخاب شود که کمترین مسافت را داشته باشد و پر پیچ و خم نباشد. همچنین باید از کنار کابل های برق جریان بالا عبور نکند. ممکن است شما بخواهید کابل های دوربین مدار بسته را از اتاق آسانسور و یا رایزر ها عبور دهید در این حالت باید کابل های دوربین فاصله استاندارد را از کابل هایی که نویز ایجاد می کند را داشته باشد. مسیر سیم ها ممکن است بر روی سطح دیوار به صورت روکار باشد که باید از داکت های پلاستیکی یا فلزی استفاده نمائید یا داخل سقف کاذب که بایستی سیم ها را از لوله های با کیفیت و ماندگاری بالا از جنس پلاستیک رد کنید و یا اگر سیم کشی به صورت دفنی بود باید از لوله های فلکسی که دارای روکش هستند استفاده کنید تا در برابر اسیب های ناشی از جوندگان دور بماند در هر صورت باید طوری سیم کشی را انجام داد که سیم ها به مرور زمان آسیب نبیند و ماندگاری بالایی داشته باشند.

در هنگام سیم کشی بایستی سیمها را شانه کرد تا از پیچ و تاب خوردن آن جلوگیری شود. در برخی از سیستم های نصب شده که دارای نویز در تصویر هستند بعد از بررسی به این نتیجه رسیدیم که کابل ها بین سیم های دیگر بدون روکش و داکت رها شده و حتی با بست هم به جایی بسته نشده اند خوب این فقط بی دقتی و کم کاری نصاب است!

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

سیستم های wvcw480 طراحی منحصر به فردی برخوردارند که بر اساس استاندارد ip66 در مقابل نفوذ آب مقاوم هستند و هم چنین از سیستم های لنز ضد لرزش و تکنولوژی سوپر داینامیک نیز بهره می برند. پوشش آلومینیومی این سیستم با یک لایه 3/5 میلی متری از پلی کربنات پوشانده شده است.که لنز دوربین نیز به آن متصل می گردد. مجموعه دوربین و لنز آن به شدت در مقابل ضربات و شوک های فیزیکی خارجی محافظت می شوند.
دوربین های سری wvcw480 از تکنولوژی سوپر داینامیک بهره می برند،و به مجموعه دوربین های ضد ضربه شرکت پاناسونیک پیوسته اند.علاوه بر ویژگی دید در روز و شب، این دوربین ها به تکنولوژی لنز ضد ضربه نیز مجهز هستند. که تضمین کننده عملکرد مطمئن سیستم در زوم کردن بر اشیاء مختلف است.

بدنه مقاوم به همراه ایمنی در برابر نفوذ آب این سیستم با استاندارد ip66  هماهنگ است. و علاوه بر آن کیفیت تصویر بالای این دوربین ها به همراه زوم 160 برابر تضمین کننده یک سیستم نظارتی کار است.
این دوربین از یک سیستم ضد رطوبت استفاده می کند که رطوبت ناشی از تغییرات دما را کم می کند و البته سیستم گرمایی آن به طور پیوسته دما را کنترل کرده می تواند محدوده کاری دمایی دوربین را از محدوده 30 تا 50 کنترل کند.
سیستم ضد رطوبت الکترولیز به صورت یک خشک کننده الکتریکی عمل می کند که بر اساس الکترولیز کردن رطوبت داخلی و انتقال آن به خارج محفظه ی دوربین می تواند از غلظت گاز های مرطوب بکاهد.

سیستم اتوماتیک لرزش گیر تصاویر در این دوربین تضمین می کند که در هنگام وقوع لرزش های دوربین ناشی از عواملی همچون عبور قطار و یا وسایل نقلیه سنگین از آن مکان،تصاویر با حداقل لرزش ممکن حاصل شده باشد.
هم چنین سیستم دیجیتال تشخیص حرکت این دوربین می تواند در هنگام تشخیص حرکت این دوربین می تواند در هنگام تشخیص حرکات مشکوک زنگ خطر را به صدا در آورد.هم چنین بر اساس نیاز و تقاضای کاربران می توان از یک حافظه ی فعال همچون یک دیسک ذخیره ساز در کنار دوربین استفاده کرد تا به ثبت تصاویر بپردازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دنیای طرای شبکه دوربین مدار بسته به طور مداوم در حال پیشرفت است. طراحان سیستم امنیتی و نصب کننده ها باید پیوسته نیازهای مشتریان را وقتی که یک سیستم نظارت شبکه در یک شبکه شرکت درحال اجرا می باشد.ارزیابی نمایند. این امر بستگی به مدیر فروش دوربین مدار بسته دارد که هرگونه نگرانی در مورد سیستم های دوربین مدار بسته مبنی بر شبکه را از بین برده و به نیازهای هر مشتری توجه کرده و سپس شبکه ای سفارشی مناسب با نیاز های هر فرد را ارایه دهد. در این مقاله پیتر استانتون مدیر بازاریابی محصول ADT چالش های مواجه شده هنگام طراحی سیستم های دوربین مدار بسته ی تحت شبکه در نسل تکنولوژیکی امروزی را بررسی می کند.مسایلی که وقتی شبکه شرکت را برای نظارت دوربین مدار بسته بکار می برید با آن مواجه خواهید شد.

بررسی چالش های طراحی یک شبکه دوربین مدار بسته:

اولویت اول یک مدبر آی تی (IT) باید این باشد که خرابی سیستم را به حداقل ممکن برساند. در تجارت ضروری است که امنیت شبکه همواره در سطح بهینه باشد و کارایی های شبکه تحت تاثیر کارکرد سرویس های دیگر که به طور موازی کار می کنند قرار نگیرند.نگرانی های بسیاری درباره ی امنیت آی تی وجود دارد.برای مثال، الزام به باز نمودن پورت های فایروال برای سیستم دوربین مدار بسته به منظور ارسال تصویر. نصب کننده ی امنیتی باید از برخی مشکلات اصلی آگاه باشد و با نگرانی های حین فرایند طراحی در دوره ی ارایه طرح پیشنهادی مربوط به انتقال تصاویر دوربین مدار بسته از طریق شبکه یک سازمان،مقابله نماید.

معمولا امنیت و جلوگیری از کم شدن بسته، نشان دهنده ی ملزومات عملیاتی برای یک سیستم دوربین مدار بسته در یک سازمان استاندارد می باشد. نصاب سیستم باید تعیین نماید که این سیستم چگونه بوسیله شرکت به کار برده خواهد شد، چه مناطقی به وسیله دوربین مدار بسته تحت پوشش قرار می گیرند و بسیار مهم تر آن که کدام مسایل امنیتی اساسی تر هستند و چگونه سیستم دوربین مدار بسته آن ها را نشان می دهد. به محض اینکه این فاکتورها شناخته شدند و تصمیم گیری راجع به استفاده از از یک سیستم دوربین مدار بسته مبتنی بر شبکه به عنوان بهترین راه برای ارسال انجام شد. توصیه می شود که در این مرحله دپارتمان آی تی برای اطمینان از اینکه نصب سیستم به صورت کارآمدتر و مقرون به صرفه تر انجام گیرد در بحث های مربوط به طراحی سیستم شرکت داشته باشد.با توسعه مداوم در حوزه آی تی ضروریست که مدیر فروش نیز از سطح بالای دانش در زمینه شبکه و شبکه به منظور انجام مذاکره موثر و مفید با مدیر شبکه برخوردار باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

به طور کلی طراحی سیستم دوربین مدار بسته یکی از مهم ترین عوامل در سازمان می باشد. یکی از نکاتی که باید رعایت شود به حداقل رساندن توقف کارکرد دوربین مدار بسته می باشد. نصابان دوربین مدار بسته باید با عواملی که ممکن است برای شرکت ها ایجاد مشکل نماید را بررسی نمایند و با آنها به طریقی آشنا باشند. مواردی همچون انتقال تصویر دوربین مدار بسته تحت شبکه.

شرکت ها و سازمان ها برای حفظ امنیت شغلی و جانی خود اقدام به نصب دوربین مدار بسته می نمایند و نصابان باید به خوبی عمل نصب دوربین مدار بسته را انجام دهند به نحوی که بیشترین سطح پوشش را ارائه نمایید. 

شما به عنوان یک نصاب سیستم امنیتی باید به نحوی عمل نمایید که با صرف مناسب ترین  هزینه بهترین میدان دید و تصویر را در اختیار شرکت ها و نهادها قرار دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.