امروز شنبه 03 آذر 1403 http://cctv.cloob24.com
0

دوربین مداربسته دید در شب

دید در شب دوربین مداربسته

دید در شب دوربین مداربسته

به کلیه دوربین های مداربسته ای که از نور مادون قرمز برای تشخیص تصاویر استفاده می کنند دوربین های اینفرارد یا IR گفته می شود. در دوربین مدار بسته دید در شب از این تکنولوژی بیشتر برای تشخیص تصاویر در تاریکی استفاده می شود. معمولا تعدادی LED در اطراف لنز این دوربین مداربسته نصب شده و بوسیله یک سنسور نور در تاریکی روشن می شوند.

دوربین مدار بسته دید در شب چه از نوع دوربین مداربسته دام و یا چه از نوع دوربین مداربسته بولت و یا حتس دوربین مداربسته تحت شبکه امروزی معمولا دارای دید در شب  یا همان IR هستند و این قابلیت در دوربین مداربسته تفاوت زیادی در هزینه آنها ایجاد نمی کند و اصولا در اکثر دوربین مداربسته این قابلیت وجود دارد و به صورت یک امکان الزامی در استاندراد دوربین های مداربسته تعریف شده است. دوربین مداربسته  دید در شب با برد متوسط دارند و در صورت نیاز به برد زیاد برای دید در شب بهتر خواهد بود از دوربین بولت استفاده کنید و یا پروژکتور مادون قرمز در کنار دوربین نصب کنید. میزان دید در شب دوربین مداربسته کاملا وابسته به تعداد آی ار های آن و نوع و اندازه آی آر می باشد عموما از 15 متر تا 60 متر را می تواند در شب روشن نماید.

دوربین مداربسته اس که دید در شب نداشته باشد جز دوربین مداربسته ارزان قیمت هستند که کیفیت بالایی برای نصب دوربین مداربسته ندارند.

آنچه را باید در دوربین امنیتی شبانه بدانید

یکی از مواردی که هنگام انتخاب دوربین امنیتی خود باید در نظر داشته باشید اطمینان از وضوح بالا، حداقل 1080p یا بالاتر است. کیفیت مهم دیگر برای دوربین امنیتی در شب، دید در شب با برد طولانی است که حداقل 10 متر از آن فاصله دارد. همچنین باید ضد آب باشد، زیرا این امر برای یک دوربین در فضای باز ضروری است. یک روش ساده برای تعیین اینکه آیا از آن محافظت می شود، بررسی اینکه دارای رتبه IP65 یا بیشتر باشد.

چیزی که باید هنگام انتخاب بین دوربین تصمیم بگیرید این است که به دوربین سیاه و سفید یا رنگی احتیاج دارید. معمولاً یک دوربین سیاه و سفید قادر است ویدیویی با جزئیات کمتری را در نور کم انجام دهد، بنابراین دوربین های رنگی معمولاً انتخاب برای مناطق سبک تر هستند. با این حال، اگر می خواهید یک دزد را بگیرید، دوربین های رنگی مخصوص شناسایی مو، لباس یا ماشین سوژه مفید هستند.

یکی از مواردی که در دید در شب دوربین مدار بسته مهم است نحوه خواندن پلاک ماشین در شب است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

پیدا کردن بهترین دوربین امنیتی دوربین مدار بسته دید در شب برای خانه شما کار آسانی نیست. شما ممکن است بسیاری از بررسیهای دوربین دید در شب را خوانده باشید، اما هنوز هم دچار تعجب می شوید:

آیا دوربین های امنیتی مورد نظر بهترین دید در شب را دارند؟ آیا باید دوربین های بی سیم دید در شب در فضای باز بی سیم خریداری کنید؟

دید در شب رنگی در مقابل دید در شب سفید و سیاه، کدام یک را انتخاب کنید؟ یا باید دوربین امنیتی در فضای باز را با دید در شب از طریق پنجره های شیشه ای داخل خانه خود نصب کنید (آیا این کار می کند)؟

ما به شما توصیه می کنیم که از تجربیات فروشگاه ما در زمینه نصب دوربین مداربسته استفاده کنید تا بهترین دوربین را برای خود داشته باشید ما هموره بهترین مشاوره را به کسانی قصد افزایش امنیت خانه و محل کار خود را دارند میدهیم. نحوه استفاده و محل نصب دوربین مداربسته جهت استفاده بهینه در شب هم باید توسط نصابهاب متخصص در این زمینه مشخص شوند.

نتیجه گیری

ما به شما توصیه می کنیم حتما از نصب دوربین مداربسته برای محل کار یا منزل خود استفاده نمایید و با استفاده از دزدگیر امنیت خود را افزایش دهید.

توصیه می شود برای خرید دوربین مداربسته دید در شب جهت نصب به دستگاه DVR از فروشگاههای معتبر خرید نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصاب دوربین مداربسته حرفه ای

شاید تا به امروز متوجه شده باشید که مراقبت و ساخت امنیت دیگر مانند گذشته نیست. امروزه برای ایجاد محیطی امن ابزارهای گوناگونی به کمک بشر آمده است که یکی از آن ها دوربین مدار بسته می باشد. نصب دوربین مداربسته امروزه یک نیاز مهم برای تمامی مشاغل و انواع افراد می باشد، به طوری که با نصب دوربین مدار بسته می توانید مدیریت بهتری بر روی محیط های اداری، مسکونی، تجاری و کارگاهی خود بدون حضور شخص خودتان داشته باشید.

نصب و راه اندازی انواع دوربین مدار بسته با بهترین کیفیت نصب و متخصصین حرفه ای

خدمات پس از فروش

و …

جهت مشاوره رایگان و می توانید با ما تماس بگیرید.

نصب دوربین مداربسته و اهمیت مشاوره در نصب دوربین مداربسته بسیار ضروری می باشد توصیه مشود که حتما در زمینه نصب دوربین مداربسته خود از مشاوره های تخصصی ما استفاده نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصاب دوربین مداربسته شرق تهران

حتما برای شما پیش امده است که نیازمند یک نصاب دوربین مداربسته داشته باشید ما در این مقاله در خصوص نصاب دوربین مداربسته شرق تهران صحبت خواهیم کرد.

در صورتی که برای امنیت خود اهمیت قائل هستید و میخواهید برای خود و اموال یا خانواده خود امنیت را به ارمغان بیاورید باید از دوربین مداربسته استفاده کنید، نصاب دوربین مداربسته شرق تهران با توجه به وجود تعدادی نصاب دوربین مداربسته با تجربه در شرق تهران این امکان را برای شما فراهم می کند که در اسرع وقت و با یک تماس کوچک نصاب دوربین مداربسته در اسرع وقت در محله های شرق حاضر شوند.

مزایای نصاب دوربین مداربسته

دارای تجربه و تخصص لازم در حوزه دوربین مداربسته می باشند.

نصاب دوربین مداربسته هزینه پایین، کیفیت بالای نصب دوربین مداربسته، حضور نصاب دوربین مداربسته در اسرع وقت برخی از تواناییهای نصاب دوربین مداربسته شرق تهران می باشد.

محلهای تحت پوشش برای نصب دوربین 24 ساعته

محلهای شرق تهران که تحت پوشش خدمات 24 ساعته برای نصب دوربین مداربسته توسط نصاب دوربین مداربسته شرق تهران از فروشگاه آریا به شرح زیر می باشد: افسریه، مشیریه، پیروزی،شهدا، بهارستان، تهرانپارس، شمس آباد، مجیدیه، کرمان، رسالت، نیرو دریایی، نارمک، پاسداران، شهید عراقی  و سایر محلهای شرق تهران می باشد.

بهترین تجهیزات جانبی دوربین مداربسته در نصب دوربین مداربسته که نصاب دوربین مداربسته ما بکار می گیرد بسیار حائز اهمیت می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تکنولوژی Sense-Up دوربین های مداربسته

با یک تعریف ساده شروع می کنیم.
Sense-Up: یک تکنولوژی مدرن برای پردازش تصویری است و به کاربران این امکان را می دهد که سرعت های آهسته شاتر به صورت دیجیتالی به منظور عبور نور بیشتر به لنز یک دوربین را می دهد. بنابراین حساسیت بالاتری را در شرایط نوری کم فراهم می کند. همچنین با عنوان های "sens-up"," sensup", "sense-up", "DSS", و شاتر آهسته دیجیتالی نیز شناخته می شود.
اگر شما یک عکاس یا CCTV حرفه ای باشید، تعریف ذکر شده بسیار عالی است، اگر چه اغلب افرادی که این مقاله را می خوانند، احتمالا متخصص عکاسی یا امنیتی نیستند و تنها علاقمند به درک معنی چنین تعریفی در انگلیسی می با شند. من Sense-Up را تحلیل کرده و مزایا و ضرر های این تکنولوژی را به هنگام استفاده در برنامه های کاربردی نظارتی واقعی توضیح می دهم.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

طریقه نصب اولیه دستگاه DVR

نصب دستگاه DVR بسیار ساده است. کافیست به صورت زیر عمل کنید.
پیش از نصب دستگاه پیچ های بدنه دستگاه را باز کنید. پس از باز کردن دستگاه، هارد دیسک را داخل دستگاه قرار دهید. بری نصب هارد دو فیش را باید به مادربرد DVR وصل کنید. یکی فیش SATA که از طریق کابل موجود در جعبه دستگاه به مادربرد وصل می شود و دیگری کابل برق هارد که یک پورت پهن است. توجه داشته باشید که هیچ یکی از پورت ها شبیه هم نیستند پس با خیال راحت می توانید انها را وصل کنید و نگرانی از اشتباه در این زمینه نداشته باشید. (برای اموزش مشروح نصب هارد این مطلب را بخوانید)

پس از نصب کابلها به هارد باید هارد را کف دستگاه پیچ کنید. پیچ های این کار درون جعبه دستگاه است. حتما هر چهار پیچ را به خوبی ببندید چون لرزش هارد می تواند عمر ان را به شدت کاهش دهد.
پیش از بستن درب دستگاه بهتر است همه چیز را یک بار تست کنید. کابل برق یا اداپتور DVR را وصل کنید. کابل نمایشگر را نیز به دستگاه و نمایشگر وصل کنید. (برای نصب دستگاه به مانیتور معمولا یک کابل VGA درجعبه DVR موجود است.)
مانیتور و دستگاه DVR را روشن کنید. پس از مدتی صفحه دستگاه در نمایشگر دیده می شود. در اینجا شما باید تاریخ و زمان دستگاه تنظیم کنید. در برخی DVRها حتی هارد شناخته شده نیز به نمایش در می اید و با فرمت کردن ان ضبط شروع می شود.
در صورتی که در ابتدا چیزی در مورد هارد نمایش داده نشد به منوی ضبط یا هارد دیسک مراجعه کنید. در صورتی که هارد را درست وصل کرده باشید و بدون اشکال باشد هارد شما دراین قسمت شناسایی شده است. هارد را فرمت کنید تا ضبط دستگاه فعال شود.
پس از اطمینان از درست بودن عملکرد هارد می توانید درب دستگاه را ببندید. سپس دوربین ها را مرحله به مرحله به دستگاه وصل کنید و تصاویر انها را چک کنید.
حال نوبت به تنظیم دستگاه DVR خواهد دسید. (برای اشنایی دقیق با نحوه تنظیم دستگاه و منوهای آن این مطلب را بخوانید)
پس از انجام تنظیمات دستگاه اماده استفاده خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

با افزایش روز افزون میزان درخواست تکنولوژی دوربینهای تحت شبکه مانند رزولوشن بالاتر، میزان فریم بالاتر  وتوابع دیگر نرم افزارهای هوشمند از سوی  مصرف کنندگان سیستم های نظارتی، محدودیت پهنای باند تبدیل به چالشی بزرگ شده است، بدین معنی که اکثر کاربرها مجبور به کد گشایی تصویر در دوربین و نادیده گرفتن کیفیت تصویر برای تنظیم محدودیت پهنای باند NVR شدند، و یا  برای ذخیره شواهد ارزشمند، با محدودیت فضای ذخیره سازی مواجه هستند.

توسعه تکنولوژی I-Stream (تکنولوژی ارائه شده توسط کمپانی  Brickcom)کمک بزرگی به کاهش مصرف پهنای باند در زمان انتقال داده، با حفظ جزئیات مهم برای مصرف کننده است. کاربرها می توانند محدوده های مهم مختلفی را مشخص کنند و سیستم می تواند مناسب ترین میزان ارسال بیت برای محدوده های مهم و زمینه های کم اهمیت را محاسبه کند. ویا اینکه کاربر ها می توانند هر دو محدوده با اهمیت و غیر ان را به صورت دستی تنظیم کنند.

هدف تکنولوژی I-Stream کمک به کاربر در تخصیص پهنای باند به طور موثر و صرفه جویی در فضای ذخیره سازی است. در واقع تکنولوژی I-Stream  دستیابی به طرح ایجاد کیفیت تصویر عالی نواحی مختلف،همزمان با کاهش مصرف پهنای باند توسط دیگر اطلاعات زمینه در جهت ایجاد فضای ذخیره سازی بیشتر برای کاربرها است. تجربه نشان داده است که I-Sream در شرایط مختلف می تواند حداقل 30% پهنای باند را ذخیره کند.

I-Stream  در بسیاری از دوربینها پشتیبانی می شود تا به کاربران اجازه افزایش ظرفیت نظارت و حفظ کیفیت بالای تصویر، مخصوصا در محیط هایی با محدودیت پهنای باند را بدهد.  I-Stream برای منافع کاربران با انعطاف پذیری بیشتر در هر جایی که هستند، طراحی شده است. این تکنولوژی در ماه جولای سال 2015 در دسترس عموم خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تفاوت سیستم های متعارف و آدرس پذیر

امروزه از سیستم های اعلام حریق به طور گسترده در ساختمان ها و اماکن مسکونی و صنعتی استفاده می شود از آنجا که دقایق اولیه شروع حریق دارای اهمیت زیاد و حیاتی می باشند، از طرفی عوامل ایجاد حریق بسیار متنوع بوده و همچنین در تمامی ساعات شبانه روز امکان بروز آن می رود لذا امروزه سیستمهایی ایجاد و تعبیه گردیده تا خسارتهای ناشی از حریق را به حداقل برسانند و همچنین برای اطلاع دادن به ساکنین ساختمان در مواقع بروز حریق از این سیستم ها استفاده می شود تا حتی الامکان از تلفات جانی جلوگیری شود برای تشخیص حریق از اثرات سه گانه آن یعنی دود و حرارت و شعله استفاده می شود.

سیستم های متعارف و آدرس پذیر علی رغم تمایز در نحوه هم بندی و سطح فناوری به کار گرفته شده در آنها، در یک اصل مشترک هستند و آن نحوه عملکرد رله گونه آشکار سازها است، همچنین وسایل خبردهنده در سیستم اعلام حریق مانند آژیرها، زنگها، بوقها و لامپها و.... که در صورت بروز حریق و شناسایی آن توسط مرکز کنترل، فرمان گرفته و ساکنین یا افراد داخل ساختمان را مطلع می کنند.این مراکز به دو دسته متعارف (Conventional) و آدرس پذیر(Addressable) تقسیم می شوند.

لازم به ذکر است هر دو سیستم از تجهیزاتی به نام آشکارساز(Detector) استفاده می شود که در مکان های مختلف مانند آشپزخانه، اتاق های بازرگانی، هتل ها و.... به صورت سقفی یا پایه های دیواری نصب می گردد و وظیفه شان تشخیص حریق و اعلان آن به مراکز کنترل نامبرده می باشد.که در 5 نوع زیر ساخته 
می شوند:
1- دتکتور دودی(Smoke detector): نوری (photo electric) یونیزاسیون ionization))
2- دتکتور حرارتی (heat detector): الف) Fixed tem (مبنا با درجه ثابت) ب) Rata of rice (مبنا بر اساس افزایش ناگهانی)
3- دتکتور شعله (flame detector)
4- دتکتور مونوکسید کربن (Monoxid carbon detector)
5- دتکتور ترکیبی (دود و حرارت) (Multi- sensor alarm)
بعد از تشخیص حریق و اعلام به مرکز کنترل پنل توسط خروجی های رله می توان دستور اطفاء حریق، تماس تلفنی، هشداردهنده های عمومی یا آژیرها و....... را فعال نمود.
حال به معرفی این دو نوع کنترل پنل های متعارف (Conventional) و آدرس پذیر (Addressable) می پردازیم

• سیستمهای متعارف (Conventional)
از قدیمیترین انواع سیستمهای اعلام حریق است که علی رغم تغییرات کیفی اندک، همچنان مورد استفاده قرار می گیرد. در این سیستم مکانی را که از نظر حریق می خواهیم حفاظت کنیم با مناطق مشخص می کنیم تا در صورت بروز حریق بتوان محل حریق را سریعتر تشخیص داد که به هر کدام از این مناطق یک زون (zone) گفته می شود
اغلب زون های Conventional از سیستم two- wire به همراه یک مقاومتEOL (END OF LINE) استفاده 
می کنند.

• سیستمهای آدرس پذیر (Addressable)
نسل جدید سیستمهای اعلام حریق، سیستم های آدرس پذیر در این سیستم تمامی عناصر به کاررفته مثل آشکارسازها، شستی ها، آژیرها، توسط یک کد یا آدرس مشخص می شوند.
این سیستم قادر است با شناسایی آدرس المان ها محل دقیق وقوع آتش سوزی را با به صدا درآوردن آزیر آن بخش اعلام کند. این سیستم ها معمولا به صورت حلقوی (loop) سیم کشی می شوند. این سیستم ها دارای مشخصات فنی بالاتر و قابلیت های بیشتری نسبت به سیستم های متعارف هستند دارای سرعت بالای تشخیص حریق، شناسایی محل حریق و نگهداری آسان تر و راحت تر است. قابل ذکر است که با استفاده از این وسیله می توان به طور چشمگیری هزینه سیم کشی سیستم را کاهش داد. اغلب پیشنهاد می شود برای مکانهایی از قبیل کارخانه ها، ادارات، مدارس، دانشگاهها و بیمارستان ها از این سیستم استفاده گردد. ماژولها و بردهای مدارات اضافی به این سیستم اجازه می دهد تا قابلیت توسعه بیشتری برای خروجی های راه دور، نظارت، کنترل تغذیه و خدمات دیگری داشته باشند.

سیستم های آدرس پذیر همچنین اجازه می دهند تا برروی ورودی ها و خروجی نظارت داشته باشید. علاوه بر این در صورت رخ داد مشکل و یا نقصی اطلاعات کنترل پنل های این سیستم به شما کمک خواهد کرد.برای مثال در هنگام نصب، در صورت فراموش کردن نصب قطعه ای، اشتباه در انتخاب نوع قطعه ای، مشکل قابل رویت و به سادگی قابل رفع خواهد بود.
- سیستم های هوشمند، آنالوگ نیز همانند سیستم های آدرس پذیر دارای تمامی مزیت های دیگر می باشد.با این تفاوت که ویژگی های بیشتری را در زمینه تست و نگهداری سیستم ارائه می دهد و به جای استفاده از دتکتور برای هردو شرایط عادی و نرمال، این سیستم از سنسور برای تخمین سطح هشدار استفاده می کند در سیستم های هوشمند، دتکتورها همواره فعال و به طور پیوسته پاسخگوی سیگنال های ارسالی از سوی کنترل پنل هستند و مانند سیستم های آدرس پذیر و متعارف تنها در دو وضعیت هشدار و عدم هشدار قرار ندارد و به وسیله این ارتباط سنسور و پنل، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مشخص خواهد کرد که وسیله در شرایط نرمال یا آلوده، هشدار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-روی-موبایل,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

در این مطلب به صورت گام به گام نحوه انجام تنظیمات مرتبط با انتقال تصویر دوربین مداربسته را خواهید آموخت. از انجایی که تنظیمات عمومی نرم افزارها مشابه است در اینجا نحوه انجام تنظیمات بر روی نرم افزار IVMS4500 مربوط به برند Hikvision آموزش داده شده که می توانید به صورت مشابه تنظیمات را برای دیگر برندها نیز انجام دهید.

پیش شرط

پیش از شروع انتقال تصویر روی موبایل باید پورت های دستگاه DVR که معمولا دو یا سه پورت است برروی مودم خود فوروارد کرده باشید. (در آموزش این کار به مطلب آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته مراجعه کنید.)

مراحل کار

  1. نرم افزار انتقال تصویر را از وب دانلود کرده یا از روی سی دی دستگاه بر روی موبایل یا تبلت خود بریزید.
  2. پس از نصب نرم افزار به منوی اصلی وارد شوید.
  3. در منوی اصلی برای اضافه کردن دستگاه DVR یا NVR خود روی گزینه Device کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.

انتقال-تصویر-روی-موبایل-2,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

تصویر منوی اصلی نرم افزار IVMS4500


  1. پنجره Device قسمت اصلی کار شماست. در این پنجره باید در فیلدهای مختلف اطلاعات مربوط به دستگاه DVR را وارد کنید. در عکس زیر می توانید بخش های مختلف این پنجره را ببنید.

انتقال-تصویر-روی-موبایل-1,,آموزش انتقال تصویر روی موبایل

تصویر پنجره Device روی نرم افزار انتقال تصویر IVMS4500


  1. Alias یا نام مستعار به نامی گفته می شود که شما میخواهید به این دستگاه بدهید. در این بخش هر نامی که دلخواه شما است وارد کنید.
  2. قسمت بعدی Register mode است. از انجایی که در این بخش نحوه انتقال تصویر با آی پی استاتیک بر روی موبایل را آموزش می دهیم گزینه Ip/Domain را انتخاب می کنیم اما در صورتی که بخواهید بدون IP Static انتقال تصویر داشته باشیم گزینه DDNS را انتخاب می کنیم (روشهایی دیگری هم برای انتقال تصویر بدون IP استاتیک وجود دارد.)
  3. قسمت آدرس مربوط به آدرس IP دستگاه شماست. در صورتی که میخواهید دستگاه را روی شبکه داخلی ببینید می توانید آدرس شبکه داخلی خود را اینجا وارد کنید و در صورتی که نیاز است دستگاه را روی اینترنت ببینید باید IP استاتیک خود را در این قسمت وارد کنید.
  4. قسمت پورت مربوط به پورت Server پورت شماست. این پورت بر روی دستگاه DVR شما مشخص می شود و در تنظیمات شبکه دستگاه می توانید آن را پیدا کنید. این پورت حتما باید قبلا بر روی مودم شما فوروارد شده باشد. در این صورت پورت را در این قسمت وارد می کنید. (برای دستگاه های هایک ویژن این پورت 8000 است.)
  5. قسمت بعدی user name یا نام کاربری دستگاه DVR یا NVR شماست. در بیشتر دستگاه ها با کاربرد admin انتقال تصویر صورت می گیرد اما در صورتی که میخواهید محدودیتی روی دیدن تصاویر ایجاد کنید یک کاربرد جدید ایجاد کنید و در آن را محدود کنید در این صورت روی نرم افزار موبایل کاربر دیگر نخواهد توانست برخی تصاویر را ببینید یا فیلم های ضبط شده را ببند (بسته به انتخاب شما).
  6. قسمت Password نیز کمله عبور همان کاربری است که بر روی DVR از آن استفاده می کردید.
  7. قسمت آخر نیز تعداد دوربین های متصل شده به دستگاه را صورت خودکار نمایش داده می شود.
  8. پس از وارد کردن این اطلاعات کار شما تمام شده و با برگشتن به صفحه نمایش می توانید تصویر دوربین های خود را ببنید.

چطور تصویر چند دستگاه را روی موبایل ببنیم؟

برای این کار ابتدا لازم است دستگاه ها با هم همخوانی داشته باشند. در بیشتر موارد لازم است دستگاه ها از یک برند باشند. همچنین باید پورت ها از هم متفاوت باشند پس باید پورت یکی از دستگاه ها را تغییر بدهید و به صورت جداگانه فوروارد کنید. 

انتقال-تصویر-روی-موبایل-3,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

قسمت نمایش تصاویر دوربین ها

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

طریقه اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی

آنتن-مرکزی,آنتن مرکزی دوربین مداربسته,آنتن مرکزی دوربین مداربسته

اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی یکی از درخواست های مشتریان دوربین مداربسته است. در این مطلب نحوه نصب این تجهیزات را آموزش خواهیم داد. 

آنتن مرکزی چطور کار می کند؟

روش کار سیستم آنتن مرکزی بسیار ساده است. این سیستم در ساده ترین حالت از یک آنتن، یک تقویت کننده و یک یا چند اسپلیتر یا تقسیم کننده تشکیل شده است. هر یک از این تجهیزات وظیفه خاص خود را دارند. آنتن وظیفه دریافت سیگنال های تلویزیونی را برعهده دارد. تقویت کننده خروجی آنتن را تقویت می کند تا پس از تقسیم سیگنال ها دچار افت نشوند. وظیفه اسپلیتر یا تقسیم کننده هم تقسیم کردن مساوی سیگنال ورودی بین خروجی هاست. 

دوربین مداربسته چطور به سیستم آنتن مرکزی وصل می شود؟

سیستم مداربسته را نمی توان به صورت مستقیم به سیستم مداربسته متصل کرد. دلیل این امر متفاوت بودن نوع سیگنال های آنهاست. برای همسان کردن این دو سیگنال از وسیله ای به نام مدولاتور RF استفاده می کنند. امروزه برای سادگی بیشتر کار معمولا از مدولاتور های فول باند RF برای اتصال دستگاه DVR به آنتن مرکزی استفاده می شود. 

مدولاتور چطور باید متصل شود؟

نصب مدولاتور بسیار ساده است. در پایین می توانید تصویر یک مدولاتور فول باند را ببنید. مدولاتور دارای یک ورودی RF و یک خروجی RF و یک ورودی تصویر (Video In) و یک یا دو ورودی صدا (Audio In R and L) است است. 

مدولاتور-آنتن-مرکزی-دوربین-مداربسته,مدولاتور فول باند,مدولاتور دوربین مداربسته,مدولاتور آنتن مرکزی,مدولاتور اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی

مدولاتور فول باند RF


خروجی تقویت کننده را باید به ورودی RF مدولاتور متصل کنید. ورودی تصویر DVR هم به Video In متصل خواهد شد. در صورت داشتن صدا در محل می توانید خروجی صدای DVR را نیز به Audio In مدولاتور متصل کنید و نهایتا خروجی RF را به اسپلیتر خود متصل می کنید. 
پس از روشن کردن دستگاه از طریق کلیدها و سون سگمنت موجود بر روی مدولاتور خواهید توانست کانال مورد نظر خود برای نمایش تصاویر دوربین مداربسته را انتخاب کنید. 

استفاده از آنتن مرکزی برای دیدن تصاویر دوربین مداربسته چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا
  • سادگی: با استفاده از آنتن مرکزی برای دیدن تصاویر، تصاویر دوربین ها به صورت یکی از شبکه های تلویزیونی تبدیل خواهد شد. مشاهده تصاویر به این صورت برای افرادی که هیچ اطلاعات فنی یا کامپیوتری ندارند به راحتی قابل انجام خواهد بود.
  • هزینه پایین: هزینه اتصال دوربین به سیستم آنتن مرکزی بسیار ناچیز و در حد خرید یک مدولاتور و تنظیم آن خواهد بود.
معایب
  • عدم امکان بازپخش تصاویر: متاسفانه با اتصال سیستم مداربسته به آنتن مرکزی شما امکان بازبینی تصاویر یا دسترسی به منوهای دستگاه را در محل نمایش آنها نخواهید داشت.
  • رزولوشن پایین: با توجه به انتقال تصاویر دوربین ها به صورت PAL رزولوشن تصویر دوربین ها به شدت در محل نمایش کاهش خواهد یافت.

آیا می توان NVR را نیز به آنتن مرکزی متصل کرد؟

بله، از طریق استفاده از تبدیل VGA به AV شما می توانید خروجی دیجیتال دستگاه NVR را به آنالوگ تبدیل کرده و از این طریق دستگاه دوربین های تحت شبکه را به سیستم آنتن مرکزی متصل کنید. توجه داشته باشید که با توجه به انتقال آنالوگ دوربین ها تا محل نمایش روزولشن تصاویر آنها به شدت کاهش خواهد یافت.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

چه هارد دیسکی برای دوربین مداربسته مناسب است؟

از هارد دیسک برای ذخیره اطلاعات در سیستم های مختلف از جمله دستگاههای ضبط تصاویر مانند DVR و NVR و … استفاده می شود با این تفاوت که در دوربین های مداربسته عملیات خواندن و نوشتن (مخصوصا نوشتن) به صورت مداوم (24 ساعته) انجام می گیرد که همین امر سبب بالا رفتن میزان آسیب هارد دیسک می شود. از این رو کمپانی WD اقدام به تولید هارد دیسک هایی کرده که مخصوص دستگاههایی می باشد که به صورت 24 عملیات نوشتن بر روی هارد دیسک انجام می دهند که این هارد دیسک ها معمولا با برچسب بنفش به بازار عرضه می شوند.

همان طور که در تصویر بالا می بینید بر روی هارد 24×7 به این معنی است که در 24 ساعته، 7 روز هفته می توان عملیات خواندن و نوشتن روی هارد دیسک انجام داد و کلمه reliability به معنی قابل اطمینان می باشد.

استفاده از هاد دیسک هایی که مناسب این دستگاهها نباشد سبب مشکلاتی همچون به وجود آمدن بد سکتور، متوقف شدن ضبط به صورت نا منظم، آسیب دیدن هد و پلاتر ها می شود

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.